Μαντηλάρι, Κοτσιφάλι
Οινοποίηση:
Κρυοεκχύλιση και αλκοολική ζύμωση σε διαβαθμισμένες θερμοκρασίες.
Δυναμική παλαίωσης:
Aπολαύστε το μέσα στα 2-3 πρώτα χρόνια της ζωής του
Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη: Κρήτη
Προϊόν Βιολογικής Γεωργίας
Υψόμετρο: 350 μέτρα
Τοπωνύμιο: Κρεμνολιά
Αμπελώνες: Περιοχή Βοριάς Μονοφατσίου Ηράκλειο Κρήτης.
Χρώμα: Καθαρό ροζ τριαντάφυλλου
Αρώματα: Λαμπερό ροζ τριανταφυλλί χρώμα. Αρώματα φρέσκων φρούτων & λουλουδιών. Φρουτώδης επίγευση
Προτεινόμενη θερμοκρασία: 11ο C
Γευστικοί Συνδυασμοί: συνοδεύει ορεκτικά, μαλακά τυριά, αλλαντικά, μακαρονάδες με ελαφριές σάλτσες .