Tύπος Kρασιού: Οίνος Ερυθρός Ημίγλυκος
Ποικιλιακή Σύνθεση: Ποικιλιακός οίνος από Cinsault και Cabernet Sauvignon
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά: Έντονο Ρουμπινί χρώμα. Αρώματα φραγκοστάφυλου, φρεσκοκομμένου μούρου και νότες μελιού. Στόμα μαλακό, εξαιρετικά ισορροπημένο με έντονη γλυκιά επίγευση
Υψόμετρο: 200 - 300 μέτρα
Έδαφος: Μέσης σύστασης αμμοπηλώδες
Απόδοση Αμπελιού: 600 κιλά / στρέμμα
Παραγωγική διαδικασία: Εφαρμόζεται η κλασική μέθοδος ερυθρής οινοποίησης με χρήση επιλεγμένων ζυμών σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες. Γλύκανση με προσθήκη συμπυκνωμένου ανακαθαρισμένου γλεύκους
Συνδυασμοί
Κινέζικη Κουζίνα, Κόκκινα Κρέατα Με Γλυκές Σάλτσες, Φρουτοσαλάτες, Γλυκές Τάρτες
Σερβίρεται
Στους 10 - 12 βαθμούς Κελσίου