Tύπος Kρασιού: Λευκός Ημίξηρος
Ποικιλιακή Σύνθεση: Ποικιλιακός οίνος από Ροδίτη, Viognier και Chardonnay
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά: Λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα, αρώματα λευκόσαρκων φρούτων, λουλουδιών και εσπεριδοειδών. Ιδιαίτερα ισσοροποιημένο στόμα, με απολαυστική φρουτώδη επίγευση
Υψόμετρο: 200 - 300 μέτρα
Έδαφος: Αμμοπηλώδες
Απόδοση Αμπελιού: 600 κιλά / στρέμμα
Παραγωγική διαδικασία: Διαχωρισμός από την σταφυλόμαζα για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Κλασσική μέθοδος οινοποίησης σε χαμηλές θερμοκρασίες. Γλύκανση με με προσθήκη συμπηκνωμένου ανακαθαρισμένου γλεύκους
Συνδυασμοί: Ασιατική κουζίνα, Γλυκές και Αλμυρές Τάρτες, Φρουτοσαλάτες. Εξαιρετικό ως απεριτίφ.
Σερβίρεται: Στους 10 βαθμούς κελσίου