Στην Μονή ΤΟΠΛΟΥ, συνεχίζοντας την μοναστηριακή εμπειρία και παράδοση αιώνων, καλλιεργούνται σε 350 στρέμματα αμπελώνες βιολογικής γεωργίας γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες.
Τα σταφύλια που παράγονται με ξεχωριστή φροντίδα οινοποιούνται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με υψηλή τεχνογνωσία και αγάπη και μας προσφέρουν τα υψηλής ποιότητας βιολογικά κρασιά ΤΟΠΛΟΥ.
Ποικιλία: Θραψαθήρι – Ασσύρτικο – Chardonnay
Κατηγορία: Λευκός Ξηρός
Κατάταξη: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (Π.Γ.Ε.) Λασίθι
Αμπελώνας: Κτήμα Τοπλού Σητεία Κρήτη
Αλκοολικός Τίτλος: 12,5%
Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: 8 ˚C